I wanna be a star
En ting jeg er overbevist om at ville ha gjort livet mitt maaange hakk lettere, er at jeg hadde hatt et supertalent. Altså, vært sinnsykt flink til å synge eller løpe eller danse. Eller kanskje bare være utrolig god på å huske årstall eller regne matte, det er egentlig ikke så farlig. Jeg bare tror det hadde vært så mye lettere om jeg hadde hatt en eller annen form for talent.

Jeg får til mye. Som jeg har skrevet før, så har skole og livet i seg selv de fleste gangene gått relativt lett for meg. Så jeg er heldig. Men det er ikke det jeg snakker om, jeg snakker ikke om det å være flink i mye. Jeg skulle ønske at jeg rett og slett var uovertruffent flink i noe. Best. Så når alle de unge, håpefulle snakker om at de vil bli skuespillere eller modeller eller ett eller annet sånt, så forstår jeg dem virkelig. For jeg vil også opp og frem, og hylles for mitt store talent. Som jeg ikke har.

Når jeg ser tilbake på ungdomsskolen, ser jeg jo at det var svært få som hadde ett eller annet form for megatalent. De aller førreste av oss er en Martin Ødergaard eller Jennifer Lawrence, og det skal jeg klare å akseptere. (Greit da, jeg skulle veldig gjerne ikke akseptert det, men det er vel fakta.)

Men kanskje det ikke er sånn at vi ikke har talentet i oss, kanskje vi bare ikke har funnet det. Kanskje vi ikke har utviklet det, og går glipp av hva vi virkelig kunne ha blitt? Tenk om jeg, fordi jeg ikke har prøvd fektng eller turn, går glipp av olympiske medaljer? Tenk om jeg har et latent talent for blomsteroppsetting eller kuhold som jeg aldri kommer til å finne ut av, fordi jeg ikke har prøvd? Tenk om jeg da bygger livet mitt på mange halvgode premisser, uten å oppnå det jeg virkelig kunne, uten å oppnå eller utvikle meg selv på de dypeste plan. Tenk om jeg går glipp av en eller annen form for lykke som på forhånd, kanskje guddommelig, var tiltenkt meg?

Creepy...

Hva tror dere? Har dere noe supertalent, eller er dere glade for at dere ikke har det?

 

Love, Gaia

2 kommentarer

morsmiddag

28.02.2015 kl.09:39

Jeg tror at man kan stirre seg blindt på hva et talent egentlig er. Jeg tror ikke man nødvendigvis blir lykkeligere av feks. å være flink å synge, spille, løpe. Men det som gjør og lykkelig er å være akkurat den du er, for eksempel at du alltid har en lun og god kommentar til de rundt deg, eller du gjør noe positivt for flere en deg selv, skaper en bedrift, er god i jobben din. Når man ser mange av de som har et supertalent har gjerne både blitt narkomane og de som verre er. Vær takknemlig for DU er DEG og ikke vær redd for å vise det.

missnano

28.02.2015 kl.20:45

Nå har vinnerne av ukens blogg blitt trukket ut. Se om du er en av vinnerne! :)

Skriv en ny kommentar

- Gaia

- Gaia

20, Utlandet

Jeg er en av top100bloggerne, som har bestemt meg for å gi litt mer av meg selv. Gå litt dypere, mer hjertenært. Foreløpig er jeg anonym, men jeg håper at støtten fra dere skal gi meg mot til å stå frem, og utvikle meg selv (og min andre blogg.) Love, Gaia

Kategorier

Arkiv

hits