"Hei, jeg heter Anne og jeg er en alkoholiker"

(Dette ligger ann til å bli en veldig bra, ekte og sterk blogg, og jeg vil gjerne gi den all den støtten jeg kan. Det var helt tilfeldig at jeg kom over den mens jeg googlet alkoholisme, men den grep meg. Jeg håper så mange osm mulig tar seg en tur innom http://anneso.blogg.no/1427747192_hei_jeg_heter_anne_og.html )

 

"Hei, jeg heter Anne og jeg er en alkolholiker". 
I dag var det første gang jeg sa disse ordene høyt. Jeg var på mitt første AA-møte. Jeg har i flere år nå nektet for at jeg har et alkoholproblem. Fordi jeg er ung, alle på min alder drikker, ganske mye. Jeg tenkte det var normalt. Men det ble så normalt for meg at jeg drakk sakte men sikkert mer og mer, og oftere og oftere. Før jeg ble lagt inn på Røyse psyiatrisk sykehus for fire mnd siden, drakk jeg nesten hver dag og alltid til jeg ikke husket noen ting. Dette var for å få vekk angsten og føle meg bedre, og det hjalp nesten hver gang. For meg var det bare positivt, men det ble bare mer og mer negativt. Jeg ødela for meg selv og alle rundt meg. Jeg mistet kjæresten min pga alkohol og min psykiske helse. Noe som var en stor oppvekker for meg. Jeg skjønte i det øyeblikket at jeg måtte gjøre noe med dette. 

Jeg har vert deprimert og hatt angst i tre år nå.  I disse tre årenene har jeg brukt alkohol for å komme meg vekk fra det. Det er ikke før nå jeg har skjønt at det bare er en kortvarig løsning. Grunnen til depresjonen startet egentlig når jeg var 15, jeg ble voldtatt. Jeg stengte den hendelsen helt ute i ca 1 1/2 år. Som om det aldri hadde skjedd. Men når jeg flyttet for meg selv når jeg var 16 kom det som en bombe over meg, jeg klarte ikke holde det inne lenger. Og fra da har alt rast sammen. Jeg fikk angst for å være rundt folk, jeg klarte ikke konsentrere meg på skolen eller jobb.

Etter noen måneder endte det med at jeg stengte meg inne i hybelen min. Klarte ikke spise, klarte ikke sove, tenkte for mye, hadde dårlig samvittighet, dårlig selvtilitt. Og i april 2013 klarte jeg ikke mer og tok overdose av paraset, og havnet på sykhuset. Jeg begynte å gå til psykolog. Men det var da alkoholinntaket gikk over styr og angsten og depresjonen var værst. 


Det var en kort verson av hvorfor ting er som de er i dag. Jeg jobber hardt med meg selv hver dag nå. Noen dager har jeg null håp, andre har jeg litt. Det går fremover, men det tar lang tid.
Jeg håper jeg får brukt bloggen til å hjelpe andre som sliter psykisk, for det er så alt for mange. Men jeg trenger også å få ting ut, få ord på hva jeg føler.

Jeg heter Anne, er bare 19 år, er en alkoholiker, og er deprimert og har angst. Men jeg vil bli frisk. For jeg er så lei av og være syk. 

 

Hentet fra

http://anneso.blogg.no/1427747192_hei_jeg_heter_anne_og.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

- Gaia

- Gaia

20, Utlandet

Jeg er en av top100bloggerne, som har bestemt meg for å gi litt mer av meg selv. Gå litt dypere, mer hjertenært. Foreløpig er jeg anonym, men jeg håper at støtten fra dere skal gi meg mot til å stå frem, og utvikle meg selv (og min andre blogg.) Love, Gaia

Kategorier

Arkiv

hits